OVER FAMILY Fijnaart

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Fijnaart

Blijf gezellig eten bij Family Fijnaart of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Fijnaart, kom je thuis! Hier ben je altijd welkom, is het gezellig en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten. Blijf een hapje eten in ons sfeervolle eethuis of bestel jouw favoriete Family maaltijd om er thuis van te genieten; het kan allemaal. 

Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je komt om te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel of om met elkaar s ’avonds een hapje te eten bij Family Fijnaart ben je aan het juiste adres. Wij hebben een prachtig terras voor de deur, een speelhoek voor de kleine genieters, een invalidentoilet en je kunt bij ons altijd gratis parkeren. Kortom, bij Family Fijnaart staat gastvrijheid voorop.  

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Proef bijvoorbeeld eens één van onze favorieten, zoals de Family premium burger met frietjes of de varkenshaas stukjes ala Family. Een absolute favoriet in Fijnaart is onze kapsalon doner en vlak ook de frites specials niet uit. Sluit je maaltijd af met een verdaaid lekker ijsje, we hebben allerlei lekkere sundae specials om van te genieten.  

Family Fijnaart is een echt familierestaurant. Van een familie voor een Family!   

Tip van Henk en Annette en hun Family team; “Onze hete kip is echt de specialiteit van de chef. Iedereen komt ervoor terug. Met name voor de lunchspecial en dan mag je ook nog zelf kiezen op welk broodje jij deze lekkere kip wilt hebben!” 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Fijnaart staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion